Az új Ootz

 2010.04.09. 11:09

Sziasztok!

 

 

Most, hogy kicsit ráérek, írok egy bővebb beszámolót, hogy mire lehet számítani az új Ootz-al kapcsolatban. Sajnos a szülinapra nem készült el, de remélhetőleg még áprilisban vagy május elején már menni fog az új Ootz. :)

A korábban beírt új Ootz-os külső úgy tűnik mégsem lesz a végleges. Sajnos nagyon sok más dolog jött közbe és technikai hibák miatt módosításra kényszerültem. A lényeg, hogy a mostanihoz hasonló stílusban fog az oldal továbbra is működni. Természetesen a beígért új dizájn az meg fog érkezni hamarosan. De nem kék lesz vagy piros vagy valami más színű, hanem megmaradunk a szokásos zöld-narancssárga-fekete-fehér kombinációnál.

Egyenlőre csak EGY darab új külsőt kap az oldal és az új külsővel járó új játékmotor fejlesztésére szentelek több időt inkább, mint újabb dizájnok kialakítására. Ezeket majd később teszem elérhetővé. Az új Ootz már kezeli a nyelvi fájlokat, így korlátlan számú nyelvre lehet majd lefordítani! Több jelentkező közül fogok választani, ki melyik nyelvre fogja lefordítain az oldalt. Ők természetesen jutalomban fognak részesülni.

Az új Ootz-on már Fórum is lesz, amikhez moderátorokat az admin (azaz én :) ) fogok kiválasztani. Azt még nem tudni, hogy chat külön megmarad-e vagy helyét a fórum fogja átvenni. Viszont az biztos, hogy a bolt nagyon nagy változásokon fog átesni! Ennek részleteit a fejlesztés során itt fogom publikálni. Terveim szerint négy különálló részre lesz osztva az ajándékbolt részleg:

1.) Pontbeváltós rész
2.) Tombola rész
3.) Licitálós
4.) Ajándékkaparós

A pontbeváltós rész neve nem ez lesz, hiszen a PONT mint olyan megszűnik az oldalon, helyét az arany fogja átvenni (ahány pontod van annyi aranyad lesz) és lehetőség lesz gyémántok szerzésére is. (Igen, a fenti és ez a rész is kísértetiesen hasonlít a nagy francia oldalra). A gyémánt egy nagyobb rangú pontozási rendszer lesz. Gyémántot nehezebb lesz szerezni mint aranyat. Ennek részleteit később (hogy mire lesz jó stb)...

Változás lesz még a VIP csillagoknál is, hiszen azok megszünnek, helyüket egy rang kijelző fogja átvenni. A rangok természetesen megmaradnak.

Lehetőség lesz elérhető áron saját weboldalad vagy profilod népszerűsítésére, garantált látogatók szerzésére. Ugyanis lesz egy PTC rész ahol a játékosok plusz játéklehetőségeket kapnak ha meglátogatják az ottani weboldalakat.

Egyszerűsítetté válik majd a regisztrációs rész: Csupán felhasználónevet, email címet, jelszavat és országot kell megadni a regisztrációhoz.

Lehetőség lesz pénzkeresésre is az oldalon. Ezt nagyobb weboldallal, webportállal vagy több ismerőssel rendelkezőknek ajánljuk. Hasonlóan működik mint a REF gyűjtés csak itt bónusz pontok és játéklehetőségek helyett pénzt kapnak az aktív játékosok után és az Ootz Pass vásárlásukból befolyó összegből is részesedést kapnak.

A Vendégkönyv mint olyan meg fog szünni és helyét a Dicsőségfal fogja átvenni ahová pozitív tapasztalataikat írhatják be a játékosok. Pl: nyert egy kockáztatóson, 10 aranyat kapart egy játékban vagy megkapta a megnyert ajándékát stb.. Lehetőség lesz feltölteni a róla készült képet, hogy mások is megnézhessék. A képfeltöltőt természetesen plusz játéklehetőségekkel, arannyal vagy gyémánttal fogjuk jutalmazni.

A többi frissítésről már írtam, egyenlőre ezek változtak :) További részletek hamarosan...

Címkék: ootz ootz blog uj ootz

A bejegyzés trackback címe:

https://ootz.blog.hu/api/trackback/id/tr541906819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása