Sziasztok!

Terveim között szerepel egy új funkció bevezetése, melyet hamarosan az oldalon hivatalosan is meghírdetek. Minden nyertes aki megkapta az ajándékát lehetőséget kap, hogy küldjön egy képet amelyiken ő szerepel a kiküldött nyereménnyel.

Egyenlőre csak emailben kellene majd elküldeni, később erre külön feltöltő oldal is rendelkezésre fog állni.

A képeket és egy rövid leírást kell írni az emailben és a beküldők mindegyike az ajándék nagyságától függően 15, 25, 50, 100, stb Kredit+ vagy Ootz Pass kódot kap cserébe érte.

A következő ötletem, mely még kialakítás alatt áll, egy SMS kvíz melyen olcsó emeltdíjas SMS-sel lehet részt venni. Csupán a helyes válasz betűjelét és az Ootz.org oldalon regisztrált felhasználói nevet kell elküldeni a megadott számra és a nyertesek értékes nyereménytárgyakkal lesznek gazdagabbak.

Címkék: ootz ootz.org kredit ootz pass sms kvíz

A bejegyzés trackback címe:

https://ootz.blog.hu/api/trackback/id/tr671313562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása